marți, 4 noiembrie 2014

Adolf Hitler (Nazismul)

Nazismul

    La Inceput o Fost Adolf Hitler. Era Adolf copil onu îngrijire cinstit Nu Avea o viata Foarte interesantã. Tatal Sau era îngrijire functionar la granita DINTRE Austria si Germania era onu om Foarte aspru si dominant. La Varsta de 14 ani lui Adolf ia murit Tatal, si de atunci
au Inceput SÃ se observa semnele de ura si viciozitate PE îngrijire Avea SÃ le Manifeste mai tarziu. Cand Avea 19 de ani, Adolf un Plecat la Viena, Tier, visând sa Devina Pictor, o vrut SA Intre La O scoala de arta DAR-o Fost Cu privire. În anii petrecuti la Viena, Hitler dezvoltã ONU sentiment puternic de ura din pretul Evrei si Dupa spusele lui, tot Acolo ISI formeazã si teoriile privind rasa suprema.
    Razboi Primul lovea mondial Europa precum o furtuna si Hitler decide să se înroleze în SÃ Armata Germana. A Fost indârjit luptãtor al ONU, DACA nebun Nu lumea din care am. OData o capturat 21 de Barbati, fara a se folosi de ARMA, Dar o Fost ranit cu gaz de mustar si o Foarte stat Mult TIMP Spital din pretul a se vindeca. Cand o iesit DIN spital Razboiul se terminase si oarecum slabit Hitler a gasit o Slujba de curier la Munchen. Aici el sa întâlnit cu Partidul German al Muncii si un Fost impresionat de ideile acestora.
    Hitler Nu o acest partid înfiintat, ci Doar i sa alaturat acestuia si mai tarziu la dominat.
     În 1919, La Varsta de 30 de ani, Hitler a depus un intens EFORT ONU din pretul partid, si datorita lui Miscarea a avut succes. El era DINTRE CEI 7 UNUL DIN hit counter for tumblr comitetului director al partidului. La Inceput Hitler a împartit celorlalti membrii invitatii din pretul Prietenii si familiile acestora Dar putinii oamenii li s-au alãturat. Insa cu Timpul Partidul sa Extins si au inchiriat o Pivnita de bere de îngrijire a putea gãzdui 100 de Oameni și îngrijire s supraaglomeratã Fost. UNUL DINTRE CEI îngrijire le-a vorbit Oamenilor DIN aceea aparatul foto o Fost lumea din care am Hitler, îngrijire, Spre surprinderea TUTUROR, sa dovedit o fi onu coc Foarte si provocator orator, el o clipă descris acest în Cartea sa autobiograficã, Mein Kampf: "Am vorbit 30 de minute, si CEEA CE, Pana atunci, eu simteam Doar în Sinea mea ca pot fara sa fiu constient de acest Lucru, sa dovedit o realizabil fi:! Dupa 30 de minute multimea camera DIN era aceea de mică Puteam Sà vorbesc electrizatã si entuziasmul o Fost dovedit de faptul cà referirea mea la sacrificarea celor prezenti un dus la strângerea unei donatii de 300 de marci ".   

    În 1920 Hitler Devine seful propagandei de partid si sustine organzarea primei Intalniri într-un MASA membrilor. Desi ceilalti conducãtori ai partidului s-au opus organizãrii unei Intalniri in MASA, this o avut totusi loc. Se temeau circa revolutionarii Marxisti ar putea veni la întrunire si ar distruge-o, Dar Hitler ASTA ISI Dorea. El a presupus ca corecta ASTA Doar ar extinde Miscarea bazându-se PE Frica germanilor de o revolutie Comunista.
    Pe 24 februarie 1920, Hitler a intrat în Sala Tier-un gãsit 2000 de ingrijire Oameni asteptau SÃ înceapa întrunirea. Printre acestia era onu numãr considerabil de Comunisti de îngrijire doreau SÃ distrugã adunarea. La câteva minute Dupa inceperea discursului lui Hitler, comunistii au Inceput SÃ scandeze lozinci si astfel au stârnit tãrãboiul, Dar Dupa cum sperase Hitler, comunistii erau Prea Putini si astfel lozincile au Fost acoperite de aplauzele celor Comuna Adunați, Prahova.
    Apoi el a prezentat Cele 25 de Articole ale cu Privirea la Partidul German al Muncii, întrunirea a Fost succes ONU.
    "Dupa Aproape 4 minereu sala incepea Sà SE Goleasca si multimea, Umar la umar, se indrepta USOR Spre iesire, mi-am dat seama cà principiile unei miscãri de îngrijire Nu vo fi uitatã niciodata se transmiteau Oameni printre". (Mein Kampf)
    Tot în 1920 Hitler a adus, CA simbol oficial al miscarii, zvastica OData cu ONU Nou Nume: Partidul Național Socialist al Muncitorilor Din Germania (pe Scurt Partidul nazist). La sfârsitul anului 1920 Partidul numãra deja-3000 de Oameni.
    În Scurt TIMP Hitler si-un renume ONU Ro: în Germania, la cca AFLI Un om Capabil SÃ conducã tara si SÃ o fereascã de o revolutie Comunista similarã cu CEEA Din Rusia. Astfel, în 1921, Hitler sa dus la Berlin SÃ caute Sprijin DIN Partea celorlalte partide nationaliste. Ceilalti Lideri ai Partidului nazist erau sceptici Insa, Gelosi si Nu doreau circa Hitler SÃ conducã Partidul. Astfel, în TIMP CE el era la Berlin, ceilalti Lideri au format o Alianta cu alt partid naționalist al ONU DIN Augsburg din pretul al detrona PE Hitler. El a demonstrat Inca o date la Berlin vanzare capabilitãtile Politice de manipulare, IAR PE 11 iulie 1921 sa intors la Munchen si o demisionat zgomot Partidul nazist.
     Ceilalti Lideri ai partidului si-au dat in curand seama de greseala va putea sa faca, demisia lui Hitler insemna pierdere avantajelor partidului si lumea din care am distrugereu lui. Insa si Hitler si-a dat seama ca fara el Partidul VA pieri si un trimis O scrisoare liderilor partidului imp de îngrijire spunea circa vo veni inapoi Doar DACA VA fi numit Presedinte al partidului si VA Avea Putere suprema. Partidul un supus la VOT propunerile lui Hitler si in Urma voturilor, 543 pretul si NUMAI 1 Impotriva sa, el a ajuns Noul lider al partidului. Pe 29 iulie 1921 Hitler sa prezentat multimii sub titulatura de "Fuhrer", Nume PE îngrijire-l VA Purta Toata viata.
    Pana in 1923 Partidul numara 55.000 de hit counter for tumblr si in noiembrie 1923 Hitler a condus "Beer Hall Putsch", Miscare de îngrijire a incercat sa doboare GUVERNUL DIN Bavaria si eventual PE cel DIN Berlin, de îngrijire Dar Nu o avut succes. This incercare a Fost impiedicata de Caderea Economica îngrijire a lovit Germania. Sfarsitul o Fost dramatic IAR Hitler si altimetru Lideri nazisti au ajuns la inchisoare. In inchisoare el un Scris faimoasa Autobiografie Mein Kampf. Scoaterea nazismului în Afara legii o persoana dus la Cresterea popularitatii acestuia printre Tineretul german. De cand a iesit DIN inchisoare si Pana in Anul 1933 a Fost o perioada de liniste deplina in ingrijirea Nu sa intamplat nimic cu exceptia faptului circa Partidul nazist se extindea Foarte Repede.
    In acesti ani sa format Organizatia Tineretul hitlerist.
    În 1933, datorita capabilitatilor de Foarte bun politician ale lui Hitler, el si Partidul Sau au luat cu ASALT GUVERNUL si au format "Reich" -ul. Al treilea Reich. Probabil Ultimul.
    Bineinteles Ca restul e stiut de ORICE elev bun la istorie. Hitler a Ro: DIN Germania o adevarata masina de Razboi si de asemeni un distrus Casele, familiile si vietile celor PE îngrijire ÎI conside "rasa nepotrivita" din grijă faceau Parte si Evreii. A intreprins o actiune de ucidere in masa unei Milioane de Oameni: Evrei, polonezi, CRESTINI si Alte minoritati etnice Sau religioase. Al doilea Razboi Mondial a destramat Europa, Parte Din Africa, Japonia Dar mai ALES Marele invins Germania. This un insemnat sfarsitul nazismului.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu